Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Deze algemene voorwarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Als je vragen en/of opmerkingen hebt inzake deze voorwaarden, stuur dan een E-mail naar Info@cabanderodeaarde.nl
Deze voorwaarden zijn ook van toepassing op onze Facebookpagina en Facebook groep

De website www.cabangems.com is deel van ‘ Caban de rode aarde’ gevestigd in Nederland.

Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op aangekochte producten via de webshop van www.cabangems.com en strikt tussen jou en Caban de rode aarde.

Bij het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met de voorwaarden van

“ Caban de rode aarde”

 

Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden.

Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Als je vragen of opmerkingen hebt over een van deze voorwaarden, stuur dan een e-mail naar info@caban-derodeaarde.nl. Deze voorwaarden zijn ook van toepassing op onze Facebook-pagina en -groep.

Caban ‘de rode aarde’ heeft haar activiteiten opgedeeld. Deze opdeling bestaat uit onze website www.cabangems.com en BEE-you (praktijk) maken deel uit van Caban 'de rode aarde' in Nederland. BEE-you heeft een eigen tabblad op onze CabanGems website.

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen die zijn gekocht bij de webshop www.cabangems.com tussen u en Caban 'de rode aarde'.

Door een bestelling te plaatsen en tijdens het afrekenen, gaat u akkoord met de voorwaarden van Caban 'de rode aarde'.

prijzen

Alle vermelde prijzen van de artikelen zijn in euro's (€), inclusief 6%, 9% of 21% Nederlandse BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen zijn onderhevig aan tussentijdse wijzigingen, print- en/of administratieve fouten.

De verzendkosten worden bepaald door verrekening op basis van het totale gewicht van alle producten samen en het land van bestemming

Orders.

Het bestellen van onze producten kent een aantal stappen in het afrekenproces, zoals opgegeven verzendwijze, betaalmethode en verzend- en factuuradres.

Bovendien sturen we alle bestellingen met regelmatige statusupdates inclusief ontvangsten van betalingen, wat aangeeft dat de betaling is ontvangen en het pakket klaar is voor verzending en dat het is verzonden.

De koper draagt ​​de verantwoordelijkheid voor het verstrekken van de juiste gegevens en die e-mailberichten vrij kunnen ontvangen van info@caban-derodeaarde.nl  Het is mogelijk dat u mogelijk spamfilters af dient te sluiten.

Veiling via Facebook

Je gaat akkoord met de veilingvoorwaardenBij deelname ga je akkoord dat op deze items het herroepingrecht NIET van toepassing is.

Bestellingen via Facebook, e-mail, telefoon

Alle (aangepaste) bestellingen per e-mail, telefoon of via Facebook waarmee u akkoord gaat, worden verlaagd voor eventuele restituties. Die bestellingen zijn niet onderworpen aan de Nederlandse wet 'verkoop op afstand'

In opdracht maken (Custom orders)

In opdracht te maken bestellingen zijn ALLEEN mogelijk met een volledige vooraf betaling (bedrag bestelling en verzendkosten) op voorhand. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen 2 weken gemaakt.

Reserveringen

Als na 24 uur nog geen betaling is ontvangen, vervalt de reservering, hebt u geen rechten meer om de gereserveerde creatie voor adoptie te claimen en ook niet voor (overige) aangekochte artikelen. De bestelling wordt geannuleerd zonder discussie

Betalingstermijnen (op afbetaling) : 

Betalingstermijnen zijn ALLEEN beschikbaar boven de € 200 en moeten binnen 8 weken volledig worden betaald. Binnen 24 uur moet de eerste betaling van € 50 zijn voldaan. Als u zich niet aan de overeenkomst houdt, wordt uw factuur geannuleerd. Deze € 50 (vijftig Euro) wordt NIET terugbetaald, dit zijn administratie- en reserveringskosten

Wanneer u deelneemt aan de Facebook-veiling, stemt u in met deze algemene voorwaarden. De link van deze algemene voorwaarden wordt bij ieder veilingnummer in de post vermeld.

Klachtenregeling:

"We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@caban-derodeaarde.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Herroepingsrecht 

Na ontvangst van de bestelling heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maak je gebruik van het herroepingsrecht dan dien je de annulering/retournering schriftelijk in te dienen via e-mail.

Op welke artikelen is het herroepingsrecht NIET van toepassing?

  • Op maat/in opdracht gemaakte artikelen
  • Alle soorten thee, kruiden, handgemaakte theelichten/kaarsen etc na opening van seal en/of gebruik
  • Readingen/afstemmingen
  • Artikelen die zijn gebruikt bijvoorbeeld wieroken, welzijn producten
  • Artikelen die gekocht zijn via een Facebooksale of de veiling

Heeft u het product beschadigd dan kunt u deze alsnog retourneren. De schade wordt wel in rekening gebracht. Dit is de waardevermindering van het product. Welk bedrag u retour ontvangt hangt af van de waardevermindering van het artikel.

Het totaal verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retouren terug gestort op de rekening waar u mee heeft betaald, met uitzondering van creditkaarten. Inclusief de verzendkosten.

Stuurt u een deel van bestelling retour dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

De verzendkosten voor het terugsturen van je product/bestelling naar Caban zijn voor je eigen rekening.

Afterpay:

Afterpay is een achteraf betaling. Voor Afterpay heeft u de mogelijkheid om bij uw bestelling te kiezen om COD (onder rembours) te verzenden, u betaalt dan contant bij aflevering. De meerkosten hiervan bedragen € 15,00 voor Nederland, voor het buitenland gelden andere tarieven, afhankelijk van het land van verzending.

Betalingen

U kunt uw bestelling (en) betalen via; iDeal, PayPal, creditcard en Belgische bankbetalingen via internet. Indien u de keuze maakt voor een bankoverschrijving dan is de betalingstermijn 14 dagen. Indien de bijschrijving van het order/factuurbedrag is uitgebleven wordt de bestelling geannuleerd.

Verzendingen

Zendingen worden met MyParcel verzonden in samenwerking met hun partners wereldwijd.

Wij verzenden onze producten met de grootst mogelijke zorg.

U kunt bij het afrekenen een ander afleveradres aangeven als u dit wilt, Dit is mogelijk zodat u het bijvoorbeeld ook als geschenk kunt laten verzenden

Voor onze pakketten is de standaard verzendmethode. De levertijd naar andere landen dan Nederland heeft een verwachte tijd tussen de 8 en 15 dagen. De douane kan uw pakket echter langer vasthouden, waardoor uitlevering wordt uitgesteld. U kunt ons daarvoor niet verantwoordelijk stellen.

beschadigd artikel/pakket

Soms gaat een pakket verloren bij de manier van bezorgen of raken de artikelen beschadigd tijdens het transport. We zijn dankbaar dat dit niet vaak gebeurt. Maar het kan gebeuren.

Bij schade en/of verlies/diefstal moet je ons een e-mail sturen (info@caban-derodeaarde.nl) of een privébericht sturen via Facebook. Bij schade dienen wij de onderstaande informatie te ontvangen. Bij het ontbreken van deze informatie is er geen mogelijkheid tot een uitkering van het schadebedrag.

Als uw pakket ooit beschadigd raakt, hebben we het volgende nodig:

- Een foto van de buitenverpakking inclusief het etiket.

- Een afbeelding van de binnenverpakking en het beschermende verpakkingsmateriaal

- Foto's van de artikelen. Bij voorkeur een foto van alle artikelen bij elkaar en 2 detailfoto's van de schade.

- Voor pakketten buiten Europa hebben we een claimrapport / schadeoverzicht nodig en moet dit ook door de ontvanger van het pakket worden aangevraagd. Dit kan op het postkantoor worden gedaan in de eigen woonplaats wereldwijd.

Zonder deze foto's en het claimrapport kunnen we u geen restituties bieden. Vanwege het feit dat de verzekering de claim niet accepteert zonder die bestanden.

Privacy

Caban 'de rode aarde' behandelt uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zal niet beschikbaar zijn voor derden. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de facturen en verzending van de bestelling.

 Daarnaast worden alle persoonlijke gegevens, zoals het verzendadres, vastgelegd met behulp van codering in onze webshop in de externe software. Hiermee komt alle gevoelige informatie overeen met een veilig HTTPS-protocol.

Zoals het hangslot op de betaalpagina, dan weet je dat je informatie veilig is. Ze houden zich aan de strengste veiligheidsnormen. Veiligheid is ook onze top en we doen er alles aan om deze 100% te dekken en houden dit voortdurend in gedachten. Daarnaast wordt er door betrokken partijen en Caban regelmatig onderhoud uitgevoerd, diverse maatregelen zoals loggen ingeschakeld / Firewall enz., Maar kunnen niet volledig aansprakelijk worden gesteld door het gebruik hiervan.

Wijzigingsrechten

Caban 'de rode aarde' heeft altijd het recht om deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

Prijzen zijn onderhevig aan tussentijdse wijzigingen, print- en/of administratieve fouten. Wettelijk verbindt Caban 'de rode aarde' zich ertoe om alle verkoop- en garantieverzoeken naar volle tevredenheid van de koper uit te voeren, met uitzondering van de bovengenoemde situaties.

In geval van een geschil vanuit de verkopende partij, Caban 'de rode aarde', de Nederlandse wet van toepassing. Artikel 11 van het Burgerlijk Wetboek met de juiste "Verkoop op afstand" is van toepassing.

Beschrijving van artikelen

De beschrijving van de artikelen zijn uit verschillende bronnen zijn verkregen, indien van toepassing met toestemming, daarnaast zijn deze aangevuld met de aanwezige ervaringen.

Gebruikte foto's/afbeeldingen en tekst op deze website, Facebook pagina, groep en profiel is het  auteursrecht van toepassing. Foto’s van derden zijn benoemd bij bron en website.

Met uitzondering van de algemene werking van edelstenen en mineralen. Foto's/afbeeldingen mogen door derden worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Caban 'de rode aarde', mits de bron wordt vermeld. Als deze zonder toestemming worden gebruikt, voor persoonlijk gewin, is de Nederlandse wet van toepassing

Aansprakelijkheid gebruik van producten etc

** Kristallen, edelstenen en/of mineralen kunnen je helpen, ze kunnen een ondersteunende energie zijn voor je mentale of fysieke problemen. Hoewel deze artikelen over energieën beschikken kunnen deze je ondersteunen met je problemen, inzichten, je reis, etc, deze producten KUNNEN de ziekte NIET vanzelf helen, ook lossen zij geen problemen op! Wanneer die heerlijke energieën al onze problemen echt zouden kunnen helen, zou er geen enkel gebrek meer zijn in deze wereld, we zouden allemaal gezond zijn en ons leven leiden in het licht van liefde. Als u problemen heeft, of het nu lichamelijk of geestelijk is, neem dan contact op met uw arts of specialist. Dit is je eigen verantwoordelijkheid.

Caban schrijft en spreekt altijd over een ondersteunende energie. Nogmaals, we zeggen, met alle respect edelstenen, kristallen en mineralen kunnen je ondersteunen, ze kunnen je niet genezen! U kunt ons niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk stellen voor schade aan uw lichaam en/of uw mentale staat van zijn omdat u gebruik maakt van ons assortiment. 

Caban heeft een aantal producten ontwikkeld en is samenwerkingsverbanden aangegaan. Indien er licenties voor producten nodig zijn, zijn deze in ons bezit en/of bij de maker van het product. Test een welzijn product altijd uit op een klein stukje huid voor eventueel mogelijk aanwezige allergieën.

Je kunt ons niet verantwoordelijk/aansprakelijk stellen voor het gebruik van onze handgemaakte producten met of zonder kruiden, etherische oliën en/of andere ingrediënten die we verkopen of door het te gebruiken waar het niet voor bedoeld is. Lees hier eventuele mogelijke bijwerkingen en/of contra indicaties van de etherische oliën en/of kruiden. Deze informatie komt van meerdere bronnen, zorg dat je altijd zelf controleert, overleg met apotheek/(huis) arts voor gebruik.

Onze spell/chakra kaarsen bevatten gedroogde kruiden in de twee buitenste lagen van iedere kaars. We kunnen niet garanderen dat een stukje kruid niet zal verbanden/in brand kan gaan. Houd altijd een kaarsendover bij de hand. Verlaat nooit een kamer wanneer de kaars nog brandt. Houd kaarsen buiten het bereik van kinderen en dieren.

U kunt ons niet verantwoordelijk/aansprakelijk stellen voor het verkeerd gebruiken van de producten die wij verkopen of door het te gebruiken waar het niet voor bedoeld is en/of je niet de veiligheid voorop stelt.

© 2017 - 2019 CabanGems.BEE-you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.